MUUTOSRAKENTAMINEN JA TILASUUNNITTELU

Muutosrakentamisen ja tilasuunnittelun palvelumme tuottavat tilojen muutoksiin liittyvää suunnittelu- ja toteutuspalvelua erilaisten liikekiinteistöjen ja toimistojen omistajille sekä käyttäjille.

1. Todellisiin tarpeisiin perustuva tilasuunnittelu
Meidän kanssa sinun ei tarvitse ottaa suunnittelua ja toteutusta eri paikoista, vaan voimme hoitaa koko paketin. Etuna on se, että saman talon sisällä yhteistyö sujuu mutkattomasti ja luotettavasti.

2. Kanssamme budjetti pitää
Suunnittelutoimistot mielellään miettivät hienoja ja erikoisia ratkaisuja, jotka ovat usein kalliita sovellettavaksi arkeen. Olemme toimistojen ja liikekiinteistöjen muutoksissa asiantuntijoita ja pysymme tarkasti budjetissa – asiakkaan toiveet huomioiden.

3. Käytännöllisen materiaalivalinnat ja pinnat
Valitsemme huolella oikeat pinnat ja materiaalit eri käyttötarkoituksiin. Tiedämme, mitkä materiaalit kestävät kovaa kulutusta ja miten saamme aikaan brändin mukaisen ulkonäön.

ASIAKASPALVELU Recover 09 2314 3700
OSAAMISEMME

OSAAMISEMME

SUUNNITTELEMME JA TOTEUTAMME TILAMUUTOKSET ALUSTA LOPPUUN

Suunnittelemme ja toteutamme tilamuutokset alusta loppuun

  • projektin kokonaishallinta
  • tilasuunnittelu ja muutostöiden suunnittelu
  • erilaiset rakennus- ja tekniikkatyöt
  • kalustehankinnat ja asennukset
  • halutessasi jopa muuttotyöt

Roolimme on olla muutostöiden ja tilasuunnittelun koordinaattori, joka pitää huolen, että työt valmistuvat aikataulussa eikä budjetti pauku yli. Sama tiimi hoitaa tilojen muutosprosessin alusta loppuun.

Kiinnostuitko? Mari Järvenpää 045 141 7007