KORJAUSRAKENTAMINEN

Vahingon korjauksen lisäksi voimme asiakkaan kanssa sovittaessa tehdä samalla myös muutoksia asunnossa. Esimerkiksi lattiamateriaali voidaan vaihtaa laminaatista parketiksi, siirtää seinää lisätilan luomiseksi tai kylpyhuone voidaan remontoida kokonaisvaltaisesti. Vahinkosaneerauksen ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan erilaisissa remonttitarpeissa. 

ASIAKASPALVELU 09 2314 3700
Ammattitaitoista työtä

Ammattitaitoista työtä

PITKÄ KOKEMUS VAHINKOSANEERAUKSESTA

Olemme ylpeitä meillä työskentelevistä osaavista vahinkosaneeraajista ja rakentamisen ammattilaisista. Heillä on laajaa osaamista moneen tarpeeseen.

Tarjoamme osaamistamme esim. asunnon muutostöissä, kuten lattiamateriaalin vaihtaminen, tilamuutokset, keittiön tai märkätilojen remontointi. Ammattilaisemme näkevät kotisi mahdollisuudet ja auttavat valitsemaan toimivimmat ratkaisut mahdollisille muutoksille kodissasi. 

Mahdollisuudet

Mahdollisuudet

Näemme myös mahdollisuudet vahingon sattuessa

On ikävää, kun vesiputki hajoaa, astianpesukoneesta vuotaa vettä tai kun sähkölaitteeseen tulleen vian takia aiheutuu palovahinko ja asunto menee siihen kuntoon, että siellä ei voi asua. Kotivakuutus kattaa onneksi usein vahingon korjaamisesta aiheutuvat kulut.

Vahingon korjauksen lisäksi voimme asiakkaan näin halutessa tehdä samalla myös muutoksia asunnossa. Esimerkiksi lattiamateriaali voidaan vaihtaa laminaatista parketiksi, siirtää seinää lisätilan luomiseksi tai kylpyhuone voidaan remontoida kokonaisvaltaisesti. 

Ota yhteyttä
09 2314 3700
Soita meille

TEEMME YHTEISTYÖTÄ MYÖS VAKUUTUSYHTIÖIDEN KANSSA

Recover Nordic on vakuutusyhtiöiden valitsema luotettava vahinkosaneerauksien kumppani. Ota yhteyttä meihin, autamme sinua eteenpäin vahinkoasiassa.