MUUTOSRAKENTAMINEN JA TILASUUNNITTELU

Muutosrakentamisen ja tilasuunnittelun palvelumme tuottavat tilojen muutoksiin liittyvää suunnittelu- ja toteutuspalvelua erilaisten julkitilakohteiden kuten liikekiinteistöjen ja toimistojen omistajille sekä käyttäjille.

1. Todellisiin tarpeisiin perustuva tilasuunnittelu.

Olemme julkitilojen muutosten suunnittelussa pitkän linjan ammattilaisia ja pysymme tarkasti budjetissa - asiakkaan toiveet huomioiden. Suurissa muutoksissa sisustusarkkitehtiemme vahva vuosien ammattitaito takaa parhaimman ja toimivimman lopputuloksen, mutta pienelläkin muutoksella saa paljon aikaan, kun keskitytään keskeisimpiin ongelmakohtiin.

2. Toimivat ratkaisut ja oikeanlaiset materiaalivalinnat

Osaamme nähdä tilan mahdollisuudet ja tilankäyttökartoituksen sekä käyttäjäkyselyn perusteella suunnitella parhaiten käyttäjää tukevat toiminnallisuudet. Hyvällä tilaratkaisulla voidaan lisätä hallitusti käyttäjien keskinäistä kommunikointia, unohtamatta toimivaa akustiikkaa ja toimintaa tukevia oheistiloja. Valitsemme huolella oikeat pinnat ja materiaalit eri käyttötarkoituksiin. Tiedämme, mitkä materiaalit kestävät kovaa kulutusta ja miten saamme aikaan brändin mukaisen ulkonäön.

3. Kanssamme budjetti ja aikataulu pitää

Roolimme on olla myös muutostöiden koordinaattori, joka pitää huolen, että työt valmistuvat aikataulussa ja sovitussa budjetissa. Meidän kanssa sinun ei tarvitse etsiä suunnittelua ja toteutusta eri paikoista, vaan voimme hoitaa koko paketin ja yrityksesi saa rauhan keskittyä omaan ydinliiketoimintaan. Etuna on se, että saman talon sisällä yhteistyö sujuu mutkattomasti ja luotettavasti ja eri toteuttajatahojen välinen kommunikointi on sujuvaa.

MUUTOSRAKENTAMINEN JA TILASUUNNITTELU

ASIAKASPALVELU Recover 09 2314 3700
Recover Korjausrakentaminen 010 217 5100
OSAAMISEMME

OSAAMISEMME

SUUNNITTELEMME JA TOTEUTAMME TILAMUUTOKSET ALUSTA LOPPUUN

Suunnittelemme ja toteutamme tilamuutokset alusta loppuun

  • tilasuunnittelu ja muutostöiden suunnittelu
  • tilankäyttömittaukset, käyttäjäkyselyt sekä muutosvalmennukset
  • 3D- rendaukset ja mallinnukset, myös tietomalliin soveltuvana
  • projektin kokonaishallinta
  • erilaiset rakennus- ja tekniikkatyöt
  • kalustehankinnat ja asennukset
  • muuttotyöt

Kiinnostuitko? Mari Järvenpää 045 141 7007